Binnenkort start er een crowd funding actie voor Roxanne.
Roxanne is 4 jaar oud en heeft Rett-Like syndroom. Ze heeft onder andere epilepsie, adem- en hartstilstanden, kan niet praten met woorden, niet lopen of staan maar wel zitten.
Toch heeft Roxanne heel veel levensvreugde en weet dat ook anderen om haar heen te geven.Roxanne krijgt binnenkort een rolstoel. Deze heeft ze hard nodig, want nu wordt ze vervoerd in een aangepaste autostoel, maar daar past ze binnenkort niet meer in. Omdat ze vaak voor behandeling naar het ziekenhuis, en binnenkort ook naar een speciale school, gaat is transport voor haar heel belangrijk.
Naast haar rolstoel moet er veel verzorgingsmateriaal mee.
Daarom start er binnenkort een crowdfunding actie met als doel een rolstoelbus voor Roxanne te financieren.Deze actie wordt ondersteund door een video. Omdat het gezin fan is van Zinge! hebben ze gevraagd of Zinge! de muziek onder de video wil verzorgen. Uiteraard gaan we dat doen.

Wat gaan we doen?

Op zaterdagochtend 1 october nemen we met alle groepen het nummer Zonder Jou van Guus Meeuwis op.
Uiteraard passen we het een beetje aan zodat het iets meer Zinge! style wordt. We zullen deze in de repetities al oppakken.
Ook de Cascade en het personeel verlenen voor deze actie gratis hun medewerking en daardoor kunnen we op een goede manier opnemen in een zaal van de Cascade.

Wie, wat, waar, wanneer

Wanneer:  1 october
Tijden:       9-11 uur
De Zinge!-Kids hoeven pas vanaf 10 uur aanwezig te zijn.
Waar:         Cascade
Uiteraard verdient dit doel het om met zoveel mogelijk Zingers! samen aan te pakken.
Mocht je toch echt niet aanwezig kunnen zijn, laat dit dan zo snel mogelijk weten?
Dit kan via de onderstaande button.
Ik ben er niet met de opnames