Yes! We gaan weer

Traditiegetrouw gaan we met ALLE Zinge!-Youngsters en Zinge!-Teens één keer per jaar een heel weekend op workshopweekend. Helaas hebben we door Corona een jaartje over moeten slaan, maar dit jaar staat hij weer op het programma! YES!

Naast dat we non-stop gaan zingen, mega veel plezier gaan maken en heel veel gaan leren zullen we ons ook weer gaan voorbereiden op ons eigen grote winterconcert in december in de Cascade, dat ook gelukkig weer op de planning staat!

BEN JIJ ER OOK BIJ?
Meld je dan snel aan!

Een heel weekend Zinge! met te gekke workshops!

2 overnachtingen, 2 x diner, 2 x ontbijt en 2 x lunch, drinken en tussendoortjes en superleuke workshops van onze eigen zangcoaches én natuurlijk een gastcoach! 
Wie dit is houden we nog even geheim!
Dit jaar zullen we, voor het eerst, verblijven op een andere locatie:
Verblijf Oosterhout – Schoolbuitenhuis
Vrachelseheide 155 4904 TJ Oosterhout

      Vrijdag 8 oktober 18.00 uur       
         tot       
Zondag 10 oktober 17.00 uur


Zingers! moeten op vrijdag zelf gebracht worden (of met elkaar meerijden) en op zondag weer gehaald worden.
Op zondag sluiten wij het weekend altijd af met een korte show voor ouders om te laten zien wat we het hele weekend hebben gedaan en geleerd!

Zet dit dus in alvast in de agenda, want dat wil je niet missen! 
Kosten:
Het Workshopweekend kost, all-inn, 95,- euro.
(2 overnachtingen, 2 x diner, 2 x ontbijt en 2 x lunch, drinken en tussendoortjes en superleuke workshops)

Om alle Zingers! in staat te stellen om mee te gaan bieden we de mogelijkheid om op een aantal manieren te betalen;

Betaling kan met € 95,- euro ineens maar ook in 4 termijnen voldaan worden;
juni: € 25,-
juli: € 25,-
augustus: € 25,-
september € 20,-
In overleg kan betaling ook over een langere termijn verspreid worden. Neem hiervoor even contact op met Oscar of Myrthel via info@zinge.nl of 078-8804590

Mochten de financiën een reden zijn waarom uw zoon of dochter niet mee zou kunnen zou u dan contact op willen nemen met Myrthel via myrthel@zinge.nl of op 078-8804590. We zoeken dan samen naar een oplossing. Het is belangrijk dat iedereen mee kan en gaat!

Impressie workshopweekend:

Programma, wat mee te nemen en bijzonderheden…
Het programmaboekje en een lijst met spullen die je mee moet nemen krijg je ruim van te voren. Ook krijg je, voor dat we gaan, nog een lijst waarop je allergieën, medicijngebruik en bijzonderheden aan kunt geven.
Huiswerk
We realiseren ons dat er tijdens dit weekend ook huiswerk gemaakt of geleerd moet worden.
Om die reden hebben we altijd huiswerkmomenten in het programma ingepland waar onze Zingers!, onder begeleiding van 2 docenten, hun huiswerk kunnen maken en/of leren.
Sponsoring:
Mocht u een bedrijf hebben, bij een bedrijf werken of een bedrijf kennen dat een (deel van een) workshop of op een andere manier wil sponsoren zodat wij kunnen zorgen dat echt iedereen mee kan en/of zelfs een extra supertoffe workshop kunnen inplannen neem dan snel contact op met Oscar Groenewout (voorzitter en pr) via oscar@zinge.nl of op 06-47946186.
Zinge! doe je samen.
 
Wij hebben er zin in!!!
Jij ook?
Geef je dan snel op via onderstaande button!
(Dit workshopweekend is voor alle Zingers! die op 1 september 2021 12 jaar of ouder zijn en zingen bij de Zinge!-Youngsters of de Zinge!-Teens) 
Ik ga het weekend ook mee! (klik hier)