Update 13/5:

Op dit moment zijn er niet voldoende aanmeldingen om als Zinge! groep mee te lopen.
Er is nog tot maandagavond 14 mei 21 uur de tijd om aan te melden. Daarna moeten we besluiten we of we als Zinge! groep wel of niet meelopen.

Besluiten we niet als groep mee te lopen, dan kan je je natuurlijk wel individueel aanmelden.

 

Dit jaar willen wij weer, samen met zo veel mogelijk Zinge!-MiniKids, Zinge!-Kids en Zinge!-Juniors, al zingend de Avondvierdaagse in Hendrik-Ido-Ambacht lopen.
Deze is van maandag 28 tot en met donderdag 31 mei.

De kosten hiervoor zijn 5,00 euro inclusief medaille, begeleiders betalen 1,00 euro.

Natuurlijk zou het superleuk zijn als er ook zo veel mogelijk Zinge!-Youngsters en Zinge!-Teens meelopen (kan ook bijvoorbeeld voor maar 1 avond, maar ook dan graag wel even opgeven via het formulier, zodat wij weten wie er mee loopt en dan kunnen we voor een T-shirt zorgen). Als je wel 4 avonden mee wilt lopen, maar geen medaille hoeft kost dit ook niks.

U kiest zelf of u met uw kind mee loopt. Ondanks dat er voldoende volwassenen meelopen zorgen wij niet voor begeleiding die tijdens het wandelen op de kinderen passen. Als u beslist dat uw kind zonder begeleiding mee kan lopen, loopt hij/zij natuurlijk gezellig met de groep mee, maar draagt Zinge! niet de verantwoordelijkheid. U maakt dus zelf afspraken met uw kind.

Als je mee wilt doen, klik dan op de link hieronder om het formulier in te vullen
Aanmelden VOOR 13 mei!

Schrijf je nu in!