Lidmaatschap

Ben je tussen de 4 en 18 jaar en wil je zingen? Kom dan ook bij Zinge!
Zinge! is voor alle kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar. Er wordt wekelijks op vrijdag gerepeteerd in verschillende leeftijdsgroepen. Zij treden soms samen en soms apart op.
Gek op zingen? Kom Zinge!

Foto- en video-opnames

Van de activiteiten van Zinge! worden regelmatig foto’s en videofilms gemaakt. Deze kunnen in de media, of op internet, op de website of op sociale media worden geplaatst. Er wordt daarom verwacht dat u een AVG verkering tekent. Meer informatie over deze verklaring vindt u hier.
Mochten er onoverkomelijke bezwaren zijn tegen plaatsing van portretfoto’s van uw kind, dan wordt u verzocht dit aan te geven aan het bestuur. Wij zullen dan op zoek gaan naar een oplossing.

Overige informatie

Contributie: 210 euro per jaar en mag in 12 maandelijkse termijnen van 17,50 worden voldaan.+ Eénmalig 10,- euro inschrijfgeld per kind

Opzeggen

Opzeggen kan met inachtneming van 1 maand opzegtermijn, terwijl deze geschiedt op de laatste dag van de maand. Opzeggen kan schriftelijk per post of per e-mail.

Repetities

Op de vrijdag in de Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht

Stichting leergeld

Heeft u moeite om de contributie te betalen? Kijk dan eens bij de Stichting Leergeld. Deze Stichting wil door het geheel of gedeeltelijk vergoeden van de contributie voorkomen dat schoolgaande kinderen vanwege het gezinsinkomen niet kunnen deelnemen aan het sociaal maatschappelijk leven op en rond de school.

Voor meer informatie kijk op www.leergelddrechtsteden.nl of bel met telefoonnummer 078–632 41 14.