De Zinge! – Kids

De Zinge! – Kids
Vrijdag 17.00 – 17.50 uur
Leeftijd 8 en 9 jaar

De Zinge! – Kids zijn wellicht nog het beste te vergelijken met een kinderkoor, maar dan wel een hele moderne uitvoering.
Bij deze groep van Zinge! wordt eenstemmig, soms tweestemmig en in kanon gezongen. Deze groep zingt Nederlandstalige nummers uit de (kids)top 40, kinderen voor kinderen en af en toe een film- of musical nummer. Zo nu en dan maken ze ook kennis met een (gedeeltelijk) Engelstalig nummer. De kinderen leren zowel zingen onder live begeleiding op gitaar als met een band.
Door de zangcoach wordt, naast samen zingen, veel aandacht besteed aan zangtechniek, ademhaling, beleving en presentatie. Alles spelenderwijs en met veel plezier waardoor het zelfvertrouwen groeit.
Voor deze groep is het belangrijk dat ze thuis de liedjes vaak luisteren om de melodie te leren kennen en dat ze de tekst uit hun hoofd leren. Zij zullen daarbij de hulp van ouders nog nodig hebben.
Met enige regelmaat maken ze kennis met optreden voor publiek en krijgen alle kinderen die dat durven en willen de kans om stukjes solo te zingen.

Klik hier voor de kledingset voor optredens van deze groep