Zinge! brengt serenades op bestelling met Valentijn

Stelt u zich eens voor. De deurbel gaat. U doet open. Er wordt een prachtig lied voor u gezongen en u ontvangt een roos.
Nooit zelf een serenade aangedurfd? Regelmatig een kikker in de keel? Of is uw stem alleen geschikt voor meer experimentele muzieksoorten?
Als er 1 ding is wat Zinge! heel goed kan, dan is het zingen. Zinge! brengt daarom ook dit jaar op Valentijnsdag weer serenades op bestelling.

Waar?
Op een op te geven adres in Hendrik-ido-Ambacht, en ook op de meeste plaatsen in Zwijndrecht of Ridderkerk, kunt u nu een ‘liedje met een roos’ bestellen. Voor uw geliefde, maar zeker ook voor een lieve vader, moeder, opa, oma, broer, zus, buurvrouw, collega of leraar.

Een geliefde verder weg?
Het is ook mogelijk om een serenade per video boodschap te bestellen.

Waarom?
Jeugdpopkoor Zinge! bestaat dit jaar 10 jaar en heeft daarom grootse plannen. Naast allerlei speciale optredens, repetities en andere bijzondere jubileum activiteiten wil het koor ook gewoon weer deelnemen aan wedstrijden, op werkweekend en liggen ook nieuwe workshops weer in de planning. Om al deze activiteiten te bekostigen, én te zorgen dat al onze Zingers! hier aan mee kunnen doen, heeft Zinge! deze ludieke manier om geld in te zamelen. U kunt, uit een lijst met onze nummers, een liedje kiezen. Anoniem wordt, op dinsdag 14 februari, tegen een kleine vergoeding, dit liedje met een roos bij een geliefde gebracht door een klein groepje van onze oudste (10+) Zingers!

Bestel nu!
Wilt u een geliefde verrassen en gelijk Jeugdpopkoor Zinge! steunen?
Kies dan uit de volgende nummers uw favoriet(en):

  • Thinking out loud – Ed Sheeran
  • Im Yours – Jason Mark
  • All of me – John Legend
  • Door de Wind – Miss Montreal
  • Pointless _ Lewis Capaldi

Kosten
Een serenade kost €15,- per nummer, inclusief een prachtige roos!

bestel hier uw serenade en wij regelen de rest.


Bestellen kan tot uiterlijk 13 februari.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Voorwaarden ValentijnsZinge!

  • Uw betaling moet uiterlijk op 13 februari bij ons binnen zijn.
  • Wij komen op de door ons aangegeven tijd. Bent u niet thuis, dan proberen wij later nog een keer terug te komen. Wij kunnen dit niet garanderen. Mocht dit niet lukken krijgt u helaas niet uw geld terug.
  • Wij maken opnames van de serenades. Mocht u niet herkenbaar in beeld willen komen. Geeft u dit dan aan bij de bestelling en/of na afloop van de serenade bij de Zingers! of hun begeleider