Kledingsponsor

Sinds dit seizoen hebben we kledingsponsors voor de verschillende Zinge! zanggroepen. Gelukkig hebben we voor alle groepen een sponsor gevonden. Het kan echter niemand ontgaan zijn dat we inmiddels een splinternieuwe groep hebben. Voor deze Zinge!-Kids groep zoeken we dan ook nog een sponsor.

De Zingers! dragen deze jassen tijdens buitenoptredens en als we onderweg zijn met of voor Zinge!.
Ze mogen deze ook privé dragen. Zo kan iedereen overal zien dat wij van ‘Zinge!’ zijn.Op de rug staat  het Zinge! logo. Op de borst komt de naam van de sponsor.
Het sponsorschap kost EUR 375,-per jaar en wordt aangegaan voor 2 jaar.Interesse of meer weten? Neem dan contact op met Oscar Groenewout

Tip:

Voor bedrijven kan sponsoring extra interessant zijn.
Kleine bedrijven kunnen goede publiciteit krijgen en goodwill creëren door sponsoringsactiviteiten te verrichten tegen relatief lage kosten. Daarnaast zijn kosten vaak aftrekbaar van de belasting.
Grotere landelijke en internationale bedrijven kennen vaak zelfs speciale regelingen en potjes voor werknemers die hun vereniging in aanmerking willen laten komen voor een sponsorbijdrage.
Zo zijn onze shirts ooit aangeschaft vanuit zo’n potje van Nationale Nederlanden waar een ouder van 1 van onze leden werkzaam was.
Wellicht kan/wil uw werkgever ook wel zoiets!

Kortom: Informeer ook eens naar de mogelijkheden bij uw werkgever!