Zinge! heeft een nieuwe kledingsponsor gevonden. Hilyon zal vanaf het huidige seizoen 2018/19 in ieder geval de komende twee jaar op de jassen van de opleidingszanggroep van Zinge!, de Zinge!-Juniors te zien zijn. Hilyon (Netherlands) B.V. zoals het bedrijf voluit heet is daarmee de eerste kledingsponsor voor het regionale jeugdpopkoor uit Hendrik-Ido-Ambacht. 

Dat Hilyon één van de nieuwe kledingsponsors van Zinge! wordt, kan niet geheel verrassend genoemd worden. De logistieke dienstverlener uit Alblasserdam is namelijk al sinds kort na de start van Zinge! in 2013 een hele trouwe sponsor van het Ambachtse Jeugdpopkoor. Met deze nieuwe samenwerking tussen Hilyon en Zinge! wordt een start gemaakt met alle 5 de groepen te voorzien van mooie reiskleding. Binnen afzienbare tijd hopen we dat alle groepen voorzien zijn van een eigen kleding sponsor.

Zinge! laat in zijn optredens zien dat jeugd en popmuziek een hele goeie combinatie is. Om niet alleen tijdens de optredens er goed uit te zien is nu begonnen met ook de reiskleding letterlijk van een modern jasje te voorzien.
Deze samenwerking moet dan ook de eerste van een 6-tal samenwerkingen worden, waarbij het bedrijfsleven gevraagd wordt om te helpen de uitstraling naar buiten voor het regionale jeugdpopkoor verder te verbeteren. De bedoeling is dat binnen een paar maanden tijd alle 5 de groepen en de coaches van uniforme reiskleding wordt voorzien.

Draagt u Zinge! ook een warm hart (en jas) toe en ziet u een samenwerking zitten? Wij zoeken voor onze jongste groepen nog sponsors. Neem dan contact op met Oscar Groenewout (oscar@zinge.nl).