Zinge! is na 2 jaar terug met eigen shows in de Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. Op 17 december geeft het jeugdpopkoor 2 concerten in haar thuishaven; de Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht.

In 2013 begon Zinge! met kids meerstemmig popmuziek te zingen. In korte tijd groeide Zinge! uit tot een club van 80 Zingers! en ging van hoogtepunt naar hoogtepunt. Zo deelde een internationale artiest filmpjes op sociale media, werden ze benaderd voor een buitenlandse reclamecampagne en werden er muziekbanden beschikbaar gesteld door bekende artiesten en internationale DJ’s.

Inmiddels zijn er door de verschillende groepen op diverse landelijke festivals de nodige prijzen in de wacht gesleept en worden ze met grote regelmaat geboekt voor feesten, partijen en evenementen.

Nu, drie jaar na de start van Zinge!, en twee jaar na hun eerste eigen winterconcert is de agenda weer vrij gemaakt voor een nieuwe Wintershow. Voor de pauze nemen de 4 verschillende groepen u soms samen en soms apart mee door het nu al enorm aantal hoogtepunten van 3 jaar Zinge!

Na de pauze laten de oudste groepen niet alleen horen, maar vooral ook zien waarom Zinge! zo populair is. In afwisselende showblokken brengen ze een zeer divers repertoire; van mooie ballads tot stevige dance.

Er zijn nog kaarten beschikbaar. Deze kosten EUR 12,50 en zijn verkrijgbaar via de website of de kassa van Cultureel centrum de Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht.

http://theater.stichting-cascade.nl/programma/