Zinge! heeft een nieuwe kledingsponsor gevonden. Naborn Bloemen zal vanaf het huidige seizoen 2018/19 in ieder geval de komende twee jaar op de jassen van de oudste vocalgroep van Zinge!, de Zinge!-Teens te zien zijn. Naborn Bloemen is daarmee de tweede kledingsponsor voor het regionale jeugdpopkoor uit Hendrik-Ido-Ambacht. 

Dat Naborn Bloemen één van de nieuwe kledingsponsors van Zinge! wordt, kan niet geheel verrassend genoemd worden. De eigenaar van verschillende marktkramen voor bloemen uit Hendrik-Ido-Ambacht is al vanaf het vroege begin van Zinge! betrokken bij het Ambachtse Jeugdpopkoor. Met deze nieuwe samenwerking tussen Naborn Bloemen en Zinge! wordt een mooi vervolg gegeven aan de doelstelling om binnen korte tijd alle 5 de groepen te voorzien van mooie reiskleding. Binnen afzienbare tijd verwachten we dat alle groepen voorzien zijn van een eigen kledingsponsor.

Zinge! laat in zijn optredens zien dat jeugd en popmuziek een hele goeie combinatie is. Om niet alleen tijdens de optredens er goed uit te zien is nu ook begonnen met de reiskleding letterlijk van een modern jasje te voorzien.
Deze samenwerking moet dan ook de eerste van een 6-tal samenwerkingen worden, waarbij het bedrijfsleven gevraagd wordt om te helpen de uitstraling naar buiten voor het regionale jeugdpopkoor verder te verbeteren. De bedoeling is dat binnen een paar maanden tijd alle 5 de groepen en de coaches van uniforme reiskleding wordt voorzien.

Draagt u Zinge! ook een warm hart (en jas) toe en ziet u een samenwerking zitten? Wij zoeken nog sponsors. Neem dan contact op met Oscar Groenewout (oscar@zinge.nl).