Zinge! heeft weer een nieuwe kledingsponsor gevonden. Oudemaas B.V. zal vanaf het huidige seizoen 2018/19 in ieder geval de komende twee jaar op de jassen van de Zinge!-Youngsters te zien zijn. Groothandel voor bouw en industrie Oudemaas B.V. is daarmee de derde kledingsponsor voor het regionale jeugdpopkoor uit Hendrik-Ido-Ambacht. 

Dat Oudemaas B.V. één van de nieuwe kledingsponsors van Zinge! wordt, komt niet geheel uit de lucht vallen. Dochter River, van Ciska en Richard van Oudemaas B.V., zingt in de Zinge!-Juniors, de opleidingszanggroep van het regionale jeugdpopkoor. Na een oproep bij één van de optredens van Zinge! waren zij het die direct enthousiast aangaven mee te willen werken aan het ambitieuze project om binnen korte tijd alle 5 de groepen en de coaches en begeleiding van mooie reiskleding te voorzien.
Met deze nieuwe samenwerking tussen Oudemaas B.V. en Zinge! wordt daaraan een goed vervolg gegeven. De verwachting is dat nog voor het einde van dit seizoen alle groepen voorzien zijn van een eigen kledingsponsor.

Zinge! laat in zijn optredens zien dat jeugd en popmuziek een hele goeie combinatie is. Om niet alleen tijdens de optredens er goed uit te zien is nu begonnen met ook de reiskleding letterlijk van een modern jasje te voorzien.
Deze samenwerking moet dan ook de eerste van een 6-tal samenwerkingen worden, waarbij het bedrijfsleven gevraagd wordt om te helpen de uitstraling naar buiten voor het regionale jeugdpopkoor verder te verbeteren. De bedoeling is dat binnen een paar maanden tijd alle 5 de groepen en de coaches van uniforme reiskleding wordt voorzien.