Iedere Zinger! heeft thuis een ‘eigen’ Zinge!-jasje.
Dit jack mag je altijd, dus ook privé dragen, maar moet je in ieder geval dragen als je met of voor Zinge! op pad gaat en uiteraard moet het er daarvoor goed uit blijven zien (Tip: was het jasje met kleurvanger doekjes. De mouwen blijven dan mooi wit!)

Te klein?
2x per jaar organiseren we een ruildag.
Het jasje kan, alleen dan, geruild worden voor een andere maat.

Volgende groep?
Ook als je naar een ‘volgende groep’ bent gegaan moet je je jasje omruilen omdat iedere groep een eigen sponsor en dus een ander logo op het jasje heeft.

Wel dient het jasje, in beide gevallen, schoon en in goede staat ingeleverd te worden. Als een jasje niet meer aan een andere Zinger! door te geven is omdat deze te vies/stuk is, zijn wij genoodzaakt, zoals schriftelijk overeengekomen, EUR 30,00 in rekening te brengen om het jasje te kunnen vervangen voor een nieuwe.

Voor de Zinge!-Teens: Heb je jouw jasje langer dan 3 jaar en ben je toe aan een nieuwe? Kom dan ook je jasje (kosteloos) ruilen.

Nog geen jasje?
Ben je nieuw en heb je nog geen jasje, dan kun je ook je jasje komen halen op deze dag.
 
Voor wie: Voor ALLE Zingers!
Watruilen Zinge!-jasje
Wanneer: vrijdag 26 januari
Waar: Cultureel Centrum Cascade
Tijd: een half uur voor en een half uur na je eigen repetitie
(Zinge!-Teens alleen vóór de repetitie!)

NB. Het kan zijn dat vrijdag niet de juiste maat voor uw zoon/dochter aanwezig is. Wij zullen deze dan direct bestellen en zo snel mogelijk naleveren


Wij hebben ook weer ruimte voor nieuwe kleding sponsoren.

Ben of ken jij iemand. Kijk dan hier.


Ook een Zinge! fan? Ga dan nu naar de Zinge!-shop!