Zinge! is voor haar oudste jeugdzanggroep de Zinge!-Teens (leeftijd 15-25 jaar) op zoek naar een enthousiaste, gedreven, muzikale zangcoach/dirigent (M/V) met een flinke dosis humor, passie en geduld. De gezochte zangcoach werkt, vanzelfsprekend, graag met tieners en jongvolwassenen!

Wij zoeken iemand:

 • met ervaring in meerstemmige zang
 • die zelf snel kan schakelen tussen de verschillende stempartijen
 • die van popmuziek houdt en bekend is met de meest recente hitlijsten
 • die passie voor muziek en zang over wil brengen op jongeren
 • die een voorbeeld wil zijn voor de Zingers! qua energie, creativiteit, inleving en beweging
 • die een HBO-opleiding, zang of docent muziek heeft gevolgd (maar denk je zonder een vergelijkbare opleiding toch aan bovenstaande criteria te voldoen nodigen we je ook uit te reageren)
 • die het leuk vindt samen te werken in een creatief team met passie voor muziek .

Wij bieden

 • Een leuk creatief team met passie voor muziek 
 • Een vergoeding per lesuur in overeenstemming met het advies dirigenten tarieven VNK
 • Tijdens al je repetities de aanwezigheid van een technicus
 • De mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling en coaching

Jeugdpopkoor Zinge!

Zinge! uit Hendrik-Ido-Ambacht is, met bijna 150 zingers! tussen de 4 en 25 jaar, het grootste, maar ook het tofste jeugdpopkoor van Nederland. Al bijna 10 jaar repeteren, onder leiding van onze enthousiaste en professionele zangcoaches, verschillende leeftijdsgroepen elke week op de vrijdagavond in Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht met als doel vette optredens neer te zetten. Zinge! zingt, meerstemmig, zeer recente popmuziek.

De Zinge!-Teens

De Zinge!-Teens is een vocalgroep van 35 talentvolle, enthousiaste, gedreven en gedisciplineerde, leergierige en heerlijk eigenwijze jongens en meiden in de leeftijd van 15 tot 25 jaar. Deze groep zingt 3 tot 7 stemmig. Ondanks de jonge leeftijd won deze groep al diverse prijzen met als hoogtepunt in november 2017 de jeugdcategorie van het prestigieuze Balk Topfestival. Met grote regelmaat zijn ze te vinden op verschillende podia in de regio. Ze weten te ontroeren, maar net zo goed hoe een feestje te bouwen. Het repertoire van deze tienergroep varieert van mooie ballads tot stevige dance.

Zangcoach zijn bij Zinge!

Bij Zinge! heb je als zangcoach de muzikale verantwoording over je eigen leeftijdsgroep(en), maar je werkt ook samen met de 2 andere zangcoaches en de performancecoach.
Je hebt de ondersteuning van een technicus, een pedagoog en voor alles op het gebied van organisatie en marketing en communicatie is er een secretariaat en een zeer actief betrokken bestuur. Jij kunt je dus focussen op waar jij goed in bent.

 

 Meer informatie omtrent de functie kun je krijgen bij Myrthel Groenewout (secretaris), telefoon 078-8804590 / 06-49897070 of per e-mail: myrthel@zinge.nl. Direct reageren mag natuurlijk ook.