Het is tijd om de glitters uit de kast te halen, je dansschoenen aan te trekken en je stembanden te smeren, want op 3 november sluiten we de festiviteiten ter ere van het 10-jarig bestaan van Jeugdpopkoor Zinge! in stijl tijdens ons spectaculaire Galafeest in Bibelot, Dordrecht. Geen zin in galakleding, maar wel zin in een feestje? Trek dan gewoon aan waar jij je lekker in voelt!

Wat kun je verwachten?

We starten de avond met optredens van twee super toffe meidengroepen; Unity en Infinity op. Unity was in 2020 de Winnaar van het Juior songfestival en bij Zinge! kennen we ze vooral van de nummers ‘Best Friends’, ‘We Staan Aan’ en ‘Geheim’. Infinity stond afgelopen jaar op het Junior Songfestival en van deze groep zingen onze jongste groepen het nummer ‘Dat Ben Jij’. Na hun optredens krijg je zelfs de kans om een meet en greet bij te wonen, met ze op de foto te gaan en ze wat te vragen!

En dat is nog niet alles!
Na de optredens van Unity en Infinity gaan we knallen met de feestband Melrose! Bereid je voor op een avond vol muzikaal theater. Melrose is al jaren 1 van de meest geboekte bands van Nederland en speelt in een 3 uur durende show vol theater en special effect de ene na de andere dansbare meezing hit.

Bij ons is Melrose natuurljk het meest bekend vanwege de leadzanger van de band, onze eigen zangcoach Rowan.

Breng je vrienden mee!
Dit Gala is niet alleen voor onze Zingers!, maar we moedigen je ook aan om zoveel mogelijk vrienden mee te nemen. Samen maken we er een onvergetelijke feestavond van.

Mis dit fantastische evenement niet en reserveer snel je kaartjes. We kijken ernaar uit om samen met jou te feesten en de festiviteiten ter ere van het 10-jarig bestaan van Jeugdpopkoor Zinge! af te sluiten.

Wie zijn uitgenodigd?
Natuurlijk zijn alle Zingers! van harte welkom op deze bijzondere avond. Maar hierbij willen we je uitdagen om zoveel mogelijk van je vrienden mee te nemen. Laten we onze liefde voor muziek en Zinge! delen met iedereen die we kennen. Ben of ken je geen Zinger! maar heb je wel zin in een feestje of wil je heel graag bij het optreden van Unity of Infinity zijn? Dan ben je ook van harte welkom.

Belangrijke details:

  • Datum: 3 november
  • Locatie: Bibelot, Dordrecht
  • Tijd: De avond begint om 18.30 uur en eindigt om 01.00 uur.
  • Dresscode: Trek je beste gala-outfit aan (of iets anders waar jij je fijn in voelt) en schitter op de rode loper.
  • Toegang: Kaartjes zijn nu beschikbaar via onderstaande knop. Bestel dus snel.


Laten we samen toasten op 10 geweldige jaren van Jeugdpopkoor Zinge! en uitkijken naar nog vele jaren vol muzikale avonturen.

We zien je graag op 3 november in Bibelot, Dordrecht!