Op zaterdag 17 en zondag 18 juni staat Jeugdpopkoor Zinge!, ter ere van haar 10-jarig bestaan, met twee 2,5 uur durende unieke dinnershows (en een lunch) in restaurant Wiqui in Zwijndrecht. 

In het sfeervolle restaurant kan op deze dagen genoten worden van een fantastisch 3-gangen diner met een avondvullend programma vol zang, show en gezelligheid.

Al vanaf begin van dit kalenderjaar repeteert een selecte groep Zingers! in de leeftijd van 10 tot en met 23 jaar elke dinsdagavond in Kindcentrum de Tweestroom om een prachtige, ruim 2,5 uur durende, show neer te zetten. De groep bestaat uit Zingers! die zichzelf hebben opgegeven om een extra avond in de week te repeteren en mee te doen aan deze zeer bijzondere productie welke in handen is van Rowan van Kanten, een van de zangcoaches van Zinge!

Restaurant Wiqui was direct enthousiast over een samenwerking. De dinnershows worden daarom gehouden in dit zeer sfeervolle restaurant aan de Fruiteniersstraat in Zwijndrecht. Naast een prachtig 3-gangendiner zal Wiqui ook een heerlijke 3-gangen lunch serveren voor een lunchshow. Zowel tijdens de lunchshow als tijdens de dinnershows zorgt Zinge! voor een onvergetelijk middag- en avondvullend programma waar zowel de gehele groep, als solisten en kleinere groepen het publiek zullen verrassen met een show vol prachtige nummers van de afgelopen 10 jaar. 

Reserveren voor deze complete avond (of middag) kan hier: